Biografie

Even voorstellen…

Mijn naam is Arjan de Wit, 39 jaar oud en woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. Ik bestempel mijzelf als natuur- & landschapsfotograaf.

Door veel te lezen over fotografie en gewoon uit te proberen heb ik mijzelf de techniek bijgebracht.  Naarmate de camera meer en meer een verlengstuk van mijzelf werd, kon ik meer aandacht geven aan de het maken van dat beeld dat meer is dan een registratie. Door het volgen van workshops ben ik veel meer gaan nadenken over het soort beelden dat ik wil maken. Workshops volgen doe ik inmiddels iets minder dan in het verleden en tegenwoordig doe ik dat soms ook om gebiedskennis of kennis over een bepaald onderwerp op te doen. Ik merk dat ik de laatste jaren mijn voorbereiding beter op orde heb. Daardoor kom ik veel vaker thuis kom met beelden waar ik blij mee ben. En dat is, gegeven de energie en tijd die je er insteekt, wel zo prettig.

In het menu rechts (onder de zoekbalk) vindt u meer info over de apparatuur die ik gebruik en mijn activiteit op verschillende sociale media. Ik ben te vinden op verschillende sociale media kanalen: die bieden een uitgelezen kans om je werk te tonen aan een groter publiek. Maar ik vind nog steeds dat een eigen website het mooiste platform biedt.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website en veel kijk- en leesplezier gewenst!

Arjan de Wit